Mit navn e Sweet Heart Barbie.
Jeg er en sød og lækker slank pige med begge ben på jorden, har let til smil og latter. Jeg har et ekstremt højt service niveau.
Jeg er en naturlig skønhed med lange blonde lokker der indrammer mit uskyldige dukke ansigt. Jeg har de mest utrolige frække og smilende brun/grønne øjne, der sammen med naturlige bløde suttelæber vil forføre dig med blide hede kæresteoplevelser. Jeg er en fræk liderlig ungpige babe på 25 år, med en sprød krop der måler 170 cm og vejer blot 55 kg som er pænt lækkert fordelt på en følsom berøringsvenlig D-skål med de frækkeste nippels, en smal hvepsetalje og bagfra kommer min dejlige numse rigtig til sin ret sammen med mine lange slanke ben. Honningmissen er glat, våd, dejlig stram og ude på sjov.
Jeg tænder på en sød, fræk, renlig Gentleman og nyder lækkert maskulint selskab.
Til dig kan jeg tilbyder blide behagelige sex lege.
Dansk. Olie Spansk. Fransk. Brandvarme Kæresteoplevelser med kys og intimt nærvær. Blide Rollespil. Blid Pirringsbondage. Golden Shower. Fod Sex.
Alle de frække lege er naturligvis med kondom – det gælder OGSÅ fransk – ligesom gensidig Respekt, diskretion og top hygiejne er en selvfølge – vi skal jo passe på hinanden
Hjertelig velkommen her hos mig
Jeg glæder mig til at forkæle dig