Jeg er en ung 22 årig studinebabe. Om dagen er jeg den intelligente studine, og om natten er jeg en vildkat.

Jeg er sød og charmerende, og jeg elsker at kræse om mine gæster, så du vil ikke være i tvivl, at jeg både nyder dit selskab, men glem ikke, at jeg også elsker at nyde en mands forførelse, når han slipper sit begær løs over min forførende ungpigekrop.

Mit smukke ansigt er indrammet af mine lange blonde bløde lokker, og jeg de dejligste smilende øjne, der ikke kan undgå at få et frækt glimt i dem, når de ser dig.

Min krop er veldrejet og silkeblød og ikke mindst sexet, og min numse er slet ikke til at stå for, så nyd endelig synet af den. Min mis er varm våde og villig og helt glat, just waiting for you and your tongue. Mine ægte D/E bryster strutter af vellyst, og de sidder lige i skabet.

Du kan skrive til mig personligt hvis du har nogle forespørgsler på e-mail sifpigen12@gmail.com

Tilbyder:

Svensk og olie svensk, Spansk og olie spansk, Fransk og super fransk (med gummi på toppen), Dansk, Amerikansk (dansk uden for sengen), Massage/B2B, Dildoshow, GFE, Kys, Pornstarexperience (PSE), Goldenshower (skal bestilles min 30 min før), Fodfetish, Onanishow, Dirty talk, Pirringsbondage, Blid og mellem slavepige, Anal stimulering (til dig), Blid, mellem og hård Dominans, Par med ham i centrum, Par med lesbisk, Flere fyre (max 3 stk), Lesbisk, Modtager sorte kys, Gagging, Modtager Handikappede, Påspændingsdildo, Bind for øjnene, Bondage, Cross-dressing (Ham i dametøj), Rollespil, Modtager slaver. NYE BILLEDER 2019